Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
034 381 418

Издавачка делатност Високе техничке школе струковних студија у Крагујевцу публикује уџбеничку литературу, монографије, часописе, зборнике радова са симпозијума и стручних скупова из области рачунарских и техничко-технолошких наука.

Издања Високе техничке школе струковних студија у Крагујевцу се публикују на једном од писама (ћириличном или латиничном) у складу са опредељењем аутора.


Организација друмског транспорта

Др Мирослав Божовић

Др Предраг Ралевић

Аутори су у књизи "Организација друмског транспорта" понудили студентима струковних студија могућност да стекну знања која су потребна за правилно и ефикасно обављање транспорта у друмском саобраћају. Садржај књиге, пре свега, прилагођен је програму из истоименог предмета који се реализује у оквиру студијских програма из области друмског саобраћаја на неколико високолшколских установа у Републици Србији. С обзиром на то да књига има теоријски и практични значај, аутори је препоручују и студентима академских студија, као и свима онима који су у послу свакоднево суочени са различитим проблемима организације друмског транспорта.