Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
034 381 418

Међународни научни скуп

Факултет за хотелијерство и туризам у Врњачкој Бањи, на основу уговора о међусобној сарадњи који су наше установе потписале током ове године, упутио је позив Високој техничкој школи струковних студија у Крагујевцу да буде један од суорганизатора другог међународног научнног скупа под називом: Туризам у функцији развоја Републике Србије - Туристички производ као фактор конкурентности привреде Србије и искуства других земаља.

Висока техничка школа струковних студија у Крагујевцу је са великим задовољством прихватила овај позив.

Научни скуп ће се одржати од 01.06. до 03.06.2017. године у Врњачкој Бањи, у просторијама Факултет за хотелијерство и туризам.

други позив:   преузимање

други позив на енглеском језику:   преузимање

упутство:   преузимање

упутство на енглеском језику:   преузимање

Тематске секције скупа су:

  • Туризам у функцији развоја
  • Туристички производ као фактор конкурентности привреде Србије и искуства других земаља

Котизација за учешће на Међународном научном скупу износи 8.000,00 динара по учеснику. Уплатом котизације учесник обезбеђује: Тематски зборник радова, освежење током одржавања Скупа, ручак на Факултету, свечану вечеру.

Пријаве радова:

  • Достављање сажетака до 15.03.2017. године.
  • Комплетни радови достављају се искључиво у електронској форми, на e-mail конференције, најкасније до 30.04.2017. године. Радови који пристигну после претходно утврђеног рока неће се узимати у разматрање.
  • Радове достављати на ЕНГЛЕСКОМ ЈЕЗИКУ.
  • Сви радови подлежу рецензији, а само радови прихваћени од стране 2 рецензента биће публиковани у Тематском зборнику међународног значаја, пре одржавања Скупа.
  • По раду не може бити више од 2 аутора, a сваки аутор/коаутор може имати највише 1 рад. Понављање истих аутора/коаутора по радовима није дозвољено.

 Комплетне радове први аутор предаје у електронској форми са назнаком секције на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 Више о томе: Други међународни научни скуп: Туризам у функцији развоја Републике Србије