Microsoft Imagine Premium

Висока техничка школа струковних студија из Кграгујевца је 2003. године потписала уговор са компанијом Microsoft и успоставила сарадњу на пројекту Microsoft IT Academy Program, као прва школа на Балкану која је склопила уговор о оваквој сарадњи. После Високе техничке школе струковних студија из Крагујевца у Србији је овај статус стекло још 5 школа – ФОН, ЕТФ, ПМФ Београд, ВВТШ Београд и ПМФ Нови Сад.

Tренд сарадње са компанијом Microsoft се наставља и Школа је у 2017. години постала претплатник програма Microsoft Imagine Premium и ова претплата се сваке године обнавља.

Претплатом на Microsoft Imagine Premium програм Школа је добила могућност да свим својим активним студентима (уписана или обновљена текућа школска година), као и запосленима у Школи, понуди бесплатно добијањe лиценцираног софтвера компаније Microsoft. Овај софтвер се може користити искључиво у научно-образовне сврхе.

Да би сте отворили налог преко кога касније можете да преузимате лиценцирани софтвер компаније Microsoft, неопходно је да испуните следећи формулар (пријаву) и да је пошаљетена на назначену е-пошту (записана је у формулару): Пријава за ELMS портал

Наручивање софтвера се врши online, пријављивањем на портал: Microsoft Imagine Premium

Важне напомене:

  • Добијени софтвер се може инсталирати само на једном рачунару који је у вашем власништву.
  • Добијени софтвер се не сме умножавати нити користити у комерцијалне сврхе, са чим ћете морати да се сагласите приликом првог логовања на сајт за наручивање софтвера.
  • Након престанка статуса студента или запосленог губите могућност добијања новог софтвера али можете наставити са коришћењем већ добијеног софтвера по условима прописаним ЕULA документима.