Драгана Стоиљковић

Као студент Високе техничке школе струковних студија у Крагујевцу присуствовала сам различитим предавањима преко којих су студенти били упознати са радом компаније Comtrade. На предавањима компаније Comtrade чула сам за летњу школу програмирања Edit као и за стручне праксе које нуди компанија.

Како бих усавршила своја знања стечена на Виској техничкој школи, пријавила сам се за Comtrade Edit летњу школу програмирања. Због својих амбиција имала сам велику жељу да у успешној фирми стекнем практично знање, докажем се и да кроз програме обуке унапредим своја већ стечена знања.

Изразила сам жељу да се бавим квалитетом софтвера што ми је компанија Comtrade и омогућила.

Од технологија бавим се аутоматизацијом тестирања софтвера уз помоћ алата као што су Selenium, Protractor и SoapUI.

Тренутно сам ангажована на пројекту који се бави израдом софтвера за логистику за једну од највећих компанија на свету у овој области – Vanderlande. Унутар овог великог тима имам прилику сваког дана да научим нешто ново, да сарађујем са експертима из различитих области логистике, израде софтвера, квалитета софтвера, заштите софтвера. Ово ме чини веома срећном и задовољном као са професионалне тако и са приватне стране.