Пријава испита

ПРИЈАВА ИСПИТА

Уколико имате проблем са пријавом испита преко Google форме, пошаљите скенирану уплатницу са списком предмета које желите да пријавите на имејл: studentska.sluzba@vts.edu.rs

Упутство за попуњавање уплатнице

Распоред полагања испита

УПУТСТВО за пријављивање – ПАЖЉИВО ПРОЧИТАТИ

  • Накнада трошкова за пријаву испита (прво и друго полагање) износи 200 динара (по испиту).
  • Накнада трошкова за пријаву испита трећи и сваки наредни пут износи 1000 динара (по испиту).

При online пријави која следи, потребно је да унесете тражене податке латиницом користећи наше словне знаке Ч, Ћ, Ш, Ђ, Ж. У секцији одабира испита биће омогућено да одаберете више од једног, али ћете за евентуално повлачење пријаве или било какву корекцију морати да контактирате студентску службу – studentska.sluzba@vts.edu.rs.

Свој број индекса упишите тачно онако како је у Вашем индексу – немојте скраћивати, пермутовати и сл.

За оне који су струковне студије уписали пре 2017. године и студенте Више техничке школе који студирају по старим наставним програмима – уколико испита нема на листи, на дну списка под „Other“ упишите тачан назив испита који пријављујете.

Сви студенти који пријављују испите и/или још увек имају неизмирена дуговања за школарину/пренос испита приликом online пријаве морају прикачити скенирану/фотографисану уплатницу, а оригиналну предати и/или дати на увид предметном наставнику приликом полагања испита.

Будите у контакту са предметним наставником јер ће вас делити у групе ако учионица са редукованим бројем места не може да прими све студенте одједном.

Још једном, линк за пријављивање испита:

ПРИЈАВА ИСПИТА

Упутство за попуњавање уплатнице

Распоред полагања испита