Himera Solutions & consulting

Himera Solutions & consulting, је домаћа компанија, која се бави консултантским услугама као и одржавањем и развојем информационих система а све то првенствено у области осигурања. Компанија је основана 2015. године у Крагујевцу, претежно од људи који су пре тога чинили основу ИТ сектора у Таково Осигурања. Наша мисија је да понудимо високо квалитетна решења и услуге по конкурентним ценама клијентима различитих величина, а уз то да омогућимо клијентима повратак инвестиције користећи најбоља технолошка решења и доменску експертизу. Посвећени смо циљу да, на обострану корист, креирамо дугорочне партнерске односе са клијентима, кроз активну сарадњу и стварањем нових додатних вредности.

Himera Solutions & consulting је у срадњи са Високом техничком школом струковних студија започела рад на пројекту „Himera ИТ академије“. Полазницима се нуди рад са предавачима који имају велико радно искуство у ИТ индустрији и у настави, реалан фонд часова како би сваки полазник стекао адекватно знање, могућност полагања завршног испита  и добијање валидног сертификата.

Програми обуке се нуде за разне узрасте: основце, средњошколце, студенте и све остале пунолетне особе (запослене, незапослене, …).

Тренутно су у понуди следеће обуке:

  • HTML, CSS, JavaScript, Java и Android development
  • WordPress, OctoberCMS
  • .NET, Laravel, PHP, jQuery, Bootstrap