Yanfeng Seating – Програм стручних пракси

Компанија Yanfeng Seating д.о.о. Крагујевац, део Yanfeng групе, која је глобални добављач аутомобилских компонената, са присуством на три континента (Азија, Европа и Северна Америка), и преко 100 локација у Кини и свету, шири своје пословање grinfild инвестицијом у Србији.

Компанија Yanfeng Seating је од прошле године присутна у Крагујевцу, као друга инвестиција Yanfeng групе, поред постојеће Yanfeng Automotive Interior Systems, и полако повећава свој тим инжењера, производног и не-производног особља.

Као део плана за 2021. годину, планиран је програм стручних пракси за студенте завршних година основних и мастер студија машинског, али и других техничких факултета и других виших образовних установа.

Током праксе добићете прилику да радите са инжењерима са вишегодишњим искуством у аутомобилској индустрији, једној од грана које се најбрже развијају и траже, али и пружају највише запосленима.

Позиције за праксу:

  • Инжењер квалитета (2 праксе) – пракса ће се фокусирати на упознавању са управљањем системима квалитета, контролом квалитета процеса и производа, интерних и екстерних питања квалитета (на основу захтева купаца), као и осталим пратећим активностима у оквиру целине Квалитет.
  • Инжењер токова материјала (2 праксе) – пракса ће се фокусирати на пословима планирања и увоза/извоза материјала, опреме и делова у режиму Слободне царинске зоне, као и пратећим активностима у сектору Материјала.
  • Инжењер за покретање програма (1 пракса) – пракса за ову позицију ће се фокусирати на организацију и упознавање са различитм аспектима производње (упознавање са фазама пројекта – од дизајна до серијске производње, координација рада тимова, планирање и извештавање).
  • Инжењер процеса (1 пракса) – пракса ће се фокусирати на упознавању са производним процесима у компанији Yanfeng Seating (дефинисање процеса, распореда опреме, производних квота, припрема процесних докумената), и повезаним активностима у планирању производних процеса.

Студенти пријаве могу слати на адресу bojan.rakonjac@yanfeng.com или ana.jovanovic@yanfeng.com, са напоменом “За програм стручних пракси” у заглављу имејла-а.

Yanfeng група је глобални лидер у производњи аутомобилске опреме, с фокусом на унутрашњост, спољашност, седишта, управљачку електронику и компоненте пасивне безбедности.

Са седиштем у Шангају, компанија има више од 240 локација и око 55.000 запослених широм света. Технички тим од 4.200 инжењера који поседују све потребен компетенције, укључујући инжењеринг и развој софтвера, дизајн и валидацију тестова, ради у 8 развојних центара и другим регионалним канцеларијама. Фокусирајући се на паметну кабину и лагану технологију, Yanfeng подржава произвођаче аутомобила у истраживању будућих мобилних простора и пружа водећа рјешења за кабине аутомобила.

Више информација се може наћи на адресама:

https://en.yanfeng.com/

https://www.yanfengadient.com/FrontEnd/index.aspx?latype=zh