Обавештења

Нови сајт Одсека Крагујевац

Поштовани,
сајт на овом домену се више не ажурира. Нови сајт Одсека Крагујевац се налази већ неко време на новом домену: www.kg.asss.edu.rs

цела вест

Пријава испита

Све информације у вези пријаве испита и распореда полагања се налазе на новом сајту:

цела вест

Упутство за попуњавање уплатнице

Поштовани студенти,
за све уплате које вршите према Академији Шумадија, Одсек Крагујевац, потребно је да следите приложено „Упутсво за попуњавање уплатнице“:

цела вест

Erasmus

Изјава о Еразмус политици:

цела вест

KLIKCon 2019.

У сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја у оквиру акције „Безбедност у саобраћају“, наша Школа је на првом „KLIKCon“ фестивалу одржаном у Крагујевцу, уз примену савремених симулатора, представила своје студијске програме.

цела вест

Трибина – На матуру без аутомобила

Висока техничка школа је учествовала на трибини под називом „На матуру без аутомобила“, одржаној 08. маја, коју су организовале Средња стручна школа и Агенција за безбедност саобраћаја.

цела вест

Дан отворених врата – април 2019.

Како би представила своје студијске програме и приближила њихов садржај и циљеве будућим студентима, Висока техничка школа је 23. априла организовала Дан отворених врата и угостила наставнике и ученике средњих стручних школа из Крагујевца и Централне Србије.

цела вест

Open data за Smart City

Град Крагујевац покренуо је портал отворених података, који је представљен на конференцији „Крагујевац град отворених података и могућности“ одржаној у оквиру Недеље отворених података на Факултету инжењерских наука.

цела вест

EURASHE

EURASHE је Европска асоцијација високошколских институција које нуде програме сконцентрисане на струковно образовање и ангажоване су у примењеним и струковно-оријентисаним истраживањима у оквиру циклуса Болоње.

цела вест