Обавештења

Online настава до краја семестра

Услед погоршања епидемиолошке ситуације и спречавања ширења вируса Covid-19, настава на Академији Шумадија изводиће се online до краја зимског семестра.

цела вест

Упутство за попуњавање уплатнице

Поштовани студенти,
за све уплате које вршите према Академији Шумадија, Одсек Крагујевац, потребно је да следите приложено „Упутсво за попуњавање уплатнице“:

цела вест

Распоред наставе

Почетак наставе – предавања 05.10.2020. године, вежбе 12.10.2020. године.
Распоред предавања и вежби: …

цела вест

Бесплатна подршка привреди

Академија струковних студија Шумадија, са одсецима у Крагујевцу, Крушевцу, Трстенику и Аранђеловцу, у сарадњи са Привредном комором Србије – …

цела вест

Erasmus

Изјава о Еразмус политици:

цела вест

KLIKCon 2019.

У сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја у оквиру акције „Безбедност у саобраћају“, наша Школа је на првом „KLIKCon“ фестивалу одржаном у Крагујевцу, уз примену савремених симулатора, представила своје студијске програме.

цела вест

Трибина – На матуру без аутомобила

Висока техничка школа је учествовала на трибини под називом „На матуру без аутомобила“, одржаној 08. маја, коју су организовале Средња стручна школа и Агенција за безбедност саобраћаја.

цела вест

Дан отворених врата – април 2019.

Како би представила своје студијске програме и приближила њихов садржај и циљеве будућим студентима, Висока техничка школа је 23. априла организовала Дан отворених врата и угостила наставнике и ученике средњих стручних школа из Крагујевца и Централне Србије.

цела вест

Open data за Smart City

Град Крагујевац покренуо је портал отворених података, који је представљен на конференцији „Крагујевац град отворених података и могућности“ одржаној у оквиру Недеље отворених података на Факултету инжењерских наука.

цела вест