Сарадње и пракса

Comtrade

Компанија Comtrade и Висока техничка школа из Крагујевца имају уговор о пословно техничкој сарадњи у областима организације праксе, сарадње на пројектима и другим видовима едукације у које спада и EdIT – Летња школа програмирања.

Висока техничка школа из Крагујевца је рангирана као трећа образовна институција у овој компанији после ПМФ Крагујевац и ФОН Београд.

прочитај више

EDOPS Solutions

Информатичка кућа EDOPS Solutions d.o.o. из Крагујевца коју представља директор М.Sc. Саша Стаменовић и Висока техничка школа струковних студија у Крагујевцу и њен директор др Никола Радивојевић, званично су потписали уговор о пословно-техничкој сарадњи на пољу дуалног образовања.

прочитај више

Inovatec

ИТ компанија Inovatec је основана 2008. године у Крагујевцу са идејом да иновацијама и квалитетним софтвером изгради себи јаку позицију на великим светским тржиштима.

прочитај више

Himera Solutions & consulting

Himera Solutions & consulting, је домаћа компанија, која се бави консултантским услугама као и одржавањем и развојем информационих система а све то првенствено у области осигурања.

прочитај више

АМСС – Центар за моторна возила

АМСС-Центар за моторна возила д.о.о. је фирма специјализовна за техничке услуге из области безбедности саобраћаја и осталих повезаних области.

прочитај више

Institut Curie Research Center

Дана 21.5.2018. године Висока техничка школа струковних студија у Крагујевцу потписала је уговор о техничко пословној сарадњи са Institut Curie Research Center из Париза.

прочитај више

Ауто-мото савез Србије

Ауто-мото савез Србије је независно, национално удружење возача, којим управљају његови чланови, са основним задатаком заштите интереса свих чланова АМСС у области аутомобилизма, мобилности и туризма и унапређења безбедности саобраћаја, кроз бројне превентивно-безбедносне акције и бесплатне услуге за све учеснике у саобраћају.

прочитај више

RS CERT

RS CERT је пословни партнер у сертификацији система менаџмента која се спроводи од стране нашег партнера немачке сертификационе куће TÜV NORD CERT Gmbh.

прочитај више

ЈКП Водовод и канализација

Висока техничка школа струковних студија je склопила Уговор о техничкој сарадњи са ЈКП Водовод и канализација.

 

прочитај више

SCGM

Kомпанија SCGM д.о.о. је основана 2004.г. и настала је као резултат удруживања искуства у области дизајна и пројектовања техничких производа са једне стране и искуства у пројектовању и изради алата за бризгање пластике са друге стране.

прочитај више

Kомунално Јавно Предузеће „Чистоћа“

Kомунално Јавно Предузеће „Чистоћа“ Kрагујевац основано је 1954. Године.

прочитај више

Hesteel Serbia Iron & Steel

Висока техничка школа струковних студија у Крагујевцу склопила је уговор о пословно-техничкој сарадњи са Hesteel Serbia Iron & Steel д.о.о Београд, бившом железаром Смедерево.

прочитај више

FMS Tech

FMS Tech. је један од водећих провајдера система машина у машини (М2М) мрежних услуга, који нуди глобалну конекцију возила преко GSM, CDMA и сателитских технологија.

прочитај више

Агенција за безбедност саобраћаја

У циљу успостављања сарадње из области безбедности саобраћаја, а ради размене искустава и стручног знања, успостављен је протокол о међусобној сарадњи између Агенције за безбедност саобраћаја и Високе техничке школе струковних студија у Крагујевцу.

прочитај више

ЈСП Крагујевац

Висока техничка школа струковних студија у Крагујевцу и ЈСП Крагујевац, потписале су Уговор о пословно техничкој сарадњи којим је утемељена добра пословна сарадња, у циљу међусобног повезивања и обједињавања научних и стручних ресурса у различитим областима.

прочитај више

Паркинг сервис Крагујевац

Скупштина Града Крагујевца на седници одржаној дана 27.06.2003. године, донела је Одлуку о оснивању Јавног комуналног предузећа „Паркинг сервис Крагујевац“.

прочитај више

Сунце Маринковић д.о.о.

Компанија СУНЦЕ основана је 23. августа 1929. године као мала породична радионица за израду браварије.

прочитај више

RAPP MARRINE Застава

Предузеће RAPP MARRINE Застава је власништво норвешке компаније RAPP Marine Group, која је у Крагујевцу присутна од 2006. године, када је купила предузеће „Застава машине“ из састава некадашњег холдинга „Застава“.

прочитај више

Факултет за хотелијерство и туризам

Факултет за хотелијерство и туризам основан је 2011. године као јединствена високошколска установа овог типа чији је оснивач Република Србија. Факултет је у саставу Универзитета у Крагујевцу.

прочитај више

Град Крагујевац

Град Крагујевац и Висока техничка школа струковних студија у Крагујевцу су у међусобним контактима утврдили да постоји општа потреба и заједнички интерес за развојем и унапређењем струковног образовања, а ради обезбеђења стручних кадрова који ће одговарати потребама привреде, јавних предузећа, организација и институција Града и Региона.

прочитај више

МЕФ – Београд

Факултет за примењени менаџмент, економију и финансије (МЕФ) је савремена институција знања са модерном концепцијом образовног система, основаног 2000. године у Београду.

прочитај више

Милановић инжењеринг

Компанија „Милановић инжењеринг“ постоји од 2000. године и налази се у стопроцентном српском власништву. Основне делатности компаније су инжењеринг, конструкција и производња алуминијумских компоненти и помоћних алата за индустрију шинских возила, као и дизајнирање технолошких решења.

прочитај више

LOTRIČ Metrology

LOTRIČ Metrology већ скоро три деценије врши еталонирања и испитивања, развија врхунске и софистициране, а за коришћење једноставне метролошке производе и решења.

прочитај више

Чар д.о.о.

Предузеће ПТП Чар доо из Крагујевца бави се производњом, велепродајом као и малопродајом стиропора, боја и лакова за заштиту метала и дрвета, дисперзионих боја и других производа из области грађевинске и хемијске индустрије, као и индустрије боја и лакова.

прочитај више

Агенција за енергетику Града Новог Сада

Агенција за енергетику Града Новог Сада основана је Одлуком Скупштине Града Новог Сада 21. октобра 2005. године ради обављања развојних, стручних и регулаторних послова у области енергетике у Граду Новом Саду.

прочитај више